Sjakk sammen

Nærbilde av en hvit springer av tre på venstre side, og en sort springer av tre på høyre side, som står med ansiktene vendt mot hverandre på et sjakkbrett.
Nærbilde av sorte sjakkbrikker av tre på et sjakkbrett, oppstilt på plassene sine. I forgrunnen skimter vi uklare hvite sjakkbrikker.

Lagsjakk er ekstra spennende, morsomt og sosialt! Med Sjakk sammen tilbyr vi alle elever på mellomtrinnet, ungdomstrinnet og i videregående skole å delta, med rene klasse-/trinnlag eller med miksede lag.

Noen turneringstilbud vil være forbeholdt lag fra enkelte klassetrinn, andre vil være åpne for alle. De som danner lag vil ha flere muligheter:

  • Velg én eller flere av våre Sjakk sammen-turneringer
  • Utfordre andre Sjakk sammen-lag til kamp

Påmelding til Sjakk sammen

Informasjon om skolen

Informasjon om laget

Vi forutsetter at dere har et lag klart på fire til åtte spillere. Med tanke på konkurranse og premiering vil vi vite hvilket trinn den eldste spilleren på laget tilhører. Det er mulig å legge til flere spillere senere – opptil åtte totalt.

Kommentarer

Betingelser og samtykke

Betingelser: Du som lagleder har fylt 18 år. Du godtar lagring av kontaktinformasjon, samt bruk av denne til invitasjoner og annen kommunikasjon fra SkoleSjakken, i to år.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.