Skoleturnering på Bærland skole

Skrevet av:

av Erlend Kyrkjebø

Torsdag 07.04 ble det avholdt skolemesterskap på Bærland barneskole i Ålgård i Rogaland. Bærland hadde uken før avholdt to hurtigkurs A med ca. 40 elever på hvert kurs, og ett hurtigkurs B, hvor det var ca. 130 barn som deltok! Skolen har altså benyttet seg godt av Skolesjakkens oppfølgingstilbud, og ville nå også benytte seg av tilbudet om hjelp til å arrangere skoleturnering. Skolen hadde tidligere arrangert klasseturneringer hvor de fire beste fra hver klasse gikk videre, og det var nå duket for den store finalen i skoleturneringen, med 32 barn som skulle spille i én stor gruppe over 5 runder. Skolesjakkens Erlend Kyrkjebø var på plass for å arrangere turneringen, og fungerte som arrangør og dommer, med god hjelp fra lærerne.

Barna var flinke og konsentrert underveis, og brukte det de tidligere hadde lært på hurtigkursene
Synkron brikkeflytting under Bærlands skoleturnering!
Det er for gjort å sette patt!
Barna fikk bruk for flere av tipsene de fikk under hurtigkursene
Det ble mange fine matter underveis i skolemesterskapet…
…blant annet denne, matt med bare springeren!
En ren jenteduell

Bærland skole skal også delta i Norway Chess sin skoleturnering lørdag 23. april, og vi ser frem til å se igjen alle de ivrige barna der. Det blir også svært spennende å følge skolen videre, og vi håper og tror at barna vil fortsette å kose seg med sjakken.

Dersom din skole også ønsker hurtigkurs eller hjelp til å arrangere skolemesterskap, ta kontakt på skolesjakken.no, eller via mail på post@skolesjakken.no

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *