Fire voksne kvinner, alle med mørkt hår, to i svarte klær, to med henholdsvis hvit og rosa topp, står lent over et langbord med to sjakkbrett. De smiler og ser på hverandre.

Sjakklærerkurs i Rogaland 5. april

Skrevet av:

Ønsker din skole å bli med på SkoleSjakken, men dere gikk glipp av sjakklærerkursene i Rogaland i vinter? Ikke fortvil, det er fortsatt mulig å bli med på prosjektet!

SkoleSjakken kjører et oppsamlingskurs for skoler i Rogaland og Sogn og Fjordane på tirsdag 5. april kl. 08.30-14.00 på Time folkebibliotek, møterom 1 og 2. Det er fortsatt ledige plasser!

Ta gjerne kontakt med kursholder Erlend Kyrkjebø (e.kyrkjeboe@gmail.com/94 84 31 35) for spørsmål om kurs og påmelding!

Om sjakklærerkurset

Sjakklærerkurset er et dagskurs med kursholdere fra Norges Sjakkforbund. Det er gratis for inntil tre personer fra hver skole. Målgruppen for kurset er barneskolelærere, ansatte på skolefritidsordningen/aktivitetsskolen og andre interesserte voksne eller ungdommer tilknytet skolen. Kurset gir grunnleggende kunnskaper i sjakkundervisning. Kursdeltagerne behøver ikke å kunne eller spille sjakk på forhånd. Barna står i fokus, og du vil få et bredt utvalg av metoder til bruk i din undervisning. Når kurset er gjennomført, er du godt rustet til å undervise barn i sjakk!

Kursdeltakere har mulighet til å kjøpe snacks, frukt og lunsj i bibliotekets kafe.

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *