Sjakk5ern til 4 fylker!

Skrevet av:

Lansering av Sjakk5ern
Etter suksessen med Sjakk5ern i Trøndelag i fjor der 116 klasser fra 69 skoler med over 2000 elever deltok. Gjør vi oss nå klar til å lansere Sjakk5ern i Møre og Romsdal, Finnmark og Buskerud. I tillegg vil vi fortsette tilbudet i Trøndelag.

Hva er Sjakk5ern?
Sjakk5ern er et opplærings og turneringstilbud for femteklassinger. Alle elever i en klasse spiller på samme lag. Alle bidrar til klassens samlede poengsum i turneringen. Det er altså viktigere for klassen å få med mange spillere enn å få med gode spillere. Sjakk5ern er moro, lærerikt og styrker klassesamholdet! Les mer om Sjakk5ern her

Produksjon av undervisningsmateriell
Nå som vi skal lansere tilbudet i 4 fylker og tar sikte på å skulle kunne gi tilbudet til hele landet i 2020 så er det viktig at vi klarer å tilby et så godt undervisningsmateriell som overhodet mulig. Lærerne som melder på sine klasser skal ikke behøve å ha forkunnskaper om sjakk for å kunne melde på sin klasse. Den siste tiden har vi blant annet spilt inn videofilmer som blir en viktig del av undervisningsmateriellet som klassene får tilsendt.

Vi har knyttet til oss høy kompetanse som bidrar til profesjonaliteten i undervisningsmateriellet

De siste helgene har blitt brukt til filminnspilling. Med på laget har vi hatt landslagspiller Sheila Barth Sahl og den dyktige filmregissøren Alexander Turpin. Sammen har vi laget filmer som tar for seg sjakkregler og andre nyttige tips når man skal lære seg å spille sjakk.

Klare for å komme i gang!
Store mengder av sjakkmateriell nå satt i produksjon og vi gleder oss til å få dette ut til skolene sammen med undervisningsmaterialet vårt. Vi kribler etter å komme i gang og har forhåpninger om at Sjakk5ern også i år skal kunne bli en stor suksess!

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Ett kommentar til “Sjakk5ern til 4 fylker!”

  1. […] 2000 barneskoleelever fra Trøndelag deltok på Sjakk5ern i 2018, årets sesong nærmer seg og påmeldingene strømmer inn. Mange lærere deltar på […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *