Siste sjanse til å bli med på SkoleSjakken!

Skrevet av:

Ønsker din skole å bli med på SkoleSjakken, men gikk dere glipp av sjakklærerkursene tidligere i vinter? Da har vi gode nyheter. Nå er det siste sjanse til å bli med på SkoleSjakken (2015-2018)!

SkoleSjakken har hatt stor suksess i alle fylker der prosjektet er blitt lansert. Hittil har rundt 400 skoler og 725 lærere deltatt på våre kurs.

Grunnet stor etterspørsel arrangerer SkoleSjakken et siste oppsamlingskurs fredag 16. mars kl. 09.00-14.30 i Oslo. Det er fortsatt ledige plasser!

Deltagelse på kurset er uforpliktende og kostnadsfritt, og gir en unik mulighet til å starte sjakk-aktivitet på deres skole. Sjakklærerkurset har fått mye ros blant tidligere deltagere. Skoler som deltar på kurset, mottar en startpakke med brett/brikker og læremateriell utviklet spesielt til bruk i skoler. Alt helt kostnadsfritt!

Gjør et sjakktrekk og meld din skole på SkoleSjakken i dag, så er dere i gang! Meld deg på her eller send en e-post til post@skolesjakken.no.

Om Sjakklærerkurset

Sjakklærerkurset er et dagskurs med kursholdere fra Norges Sjakkforbund. Det er gratis for inntil tre personer fra hver skole. Målgruppen for kurset er grunnskolelærere, ansatte på skolefritidsordningen/aktivitetsskolen og andre interesserte voksne eller ungdommer tilknyttet skolen. Kurset har som målsetning å inspirere og forberede deltagerne til å lede sjakkaktivitet for barn og ungdom. Det kreves ingen forkunnskaper i sjakk.

På sjakklærerkurset får du som deltager grunnleggende kunnskaper om sjakkundervisning samt innspill til hvordan du kan planlegge sjakkaktivitet på din skole. Kurset legger opp til en aktiv deltagelse. I tillegg til å bli introdusert for sjakkreglene, får du mulighet til å prøve deg på ulike morsomme sjakkformer som for eksempel bondesjakk. Etter gjennomført sjakklærerkurs vil du ha grunnleggende kunnskaper i sjakkundervisning og være godt rustet til å avholde sjakkaktivitet for skolens elever.

Det serveres enkel lunsj.

 

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *