Nyansettelse i Skolesjakken

Skrevet av:

Som vi tidligere har skrevet om er SkoleSjakken klar for en ny prosjektperiode etter å ha fått midler fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi gleder oss stort til å ta sjakken videre inn i skolen og til å hjelpe oss med dette arbeidet har vi fått en ny ansatt, Erik Grindbakken (41). Han skal jobbe med SkoleSjakken i kommende prosjektperiode (ut 2o2o). Erik har pedagogikkutdanning fra Høgskolen i Oslo, og har fartstid fra ulike roller i norsk skole. Han er pedagogisk ansvarlig i Stjernen SKU.

– Jeg gleder meg til at SkoleSjakken kommer ut til enda flere skoler og vil jobbe for at sjakken skal finne sin naturlige plass i den norske skolen, forteller Erik.

Planen fremover nå er å få med nye skoler i prosjektet, i tillegg til å følge opp de skolene som allerede er med. Erik vil blant annet bruke høsten til å reise rundt på skolebesøk.

– Jeg har forventninger om at det er etablert sjakkaktivitet på de skolene der vi allerede er tilstede og at det materiellet vi har gjort tilgjengelig blir flittig brukt. Vi ønsker å høste av skolenes erfaringer og stimulere til videre sjakkaktivitet og tror at skolebesøk er en viktig del av dette arbeidet, sier Erik Grindbakken.

Jobber du selv på en skole som føler dere har lykkes godt med SkoleSjakk-prosjektet, eller vet du om noen andre skoler som oppnår gode resultater, vil vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss. Send en mail til erik@sjakk.no.

I tillegg til at Erik Grindbakken har kommet inn i en fulltidsstilling i prosjektet vil Jorunn Brekke fortsette i en deltidsstilling og Geir Nesheim vil fortsette som prosjektleder. Fremover vil også Hanne Evensen, som er nyansatt kommunikasjons- og markedsansvarlig, bidra inn i SkoleSjakken-prosjektet.

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *