Ny høst for SkoleSjakken

Skrevet av:

 

Mer av det samme og mye nytt!

SkoleSjakken fortsetter med full styrke i det nyfødte skoleåret. Mange nye sjakklærerkurs er lagt til i kursoversikten, www.skolesjakken.no/om/kursoversikt/ – flere vil bli lagt til i den nærmeste tiden. Ta gjerne kontakt med oss hvis ønske om kurs bestemte steder og dager. Innenfor tilgjengelige ressurser/kapasitet, avholder vi kurs alle steder i landet hvor minimum 6-10 deltagere fra minimum tre skoler blir med (tallene er ikke helt absolutte – vi justerer etter geografi, ressurser etc.).

Sjakk5ern til hele landet

Sjakk5ern brettes videre ut og blir nå et tilbud til femteklasser i hele landet! I tillegg jobber vi med flere utvidelser, blant annet Sjakk9ern og en felles landsfinale. Nærmere informasjon/tilbud kommer ut i september.

Bemanning

Vi har gjort rokeringer i prosjektstaben. Undertegnede har tatt over som prosjektleder for SkoleSjakken inkludert tilhørende prosjekter, som Sjakk5ern. Erik Grindbakken har gått delvis over i det nystartede prosjektet Sjakk & Samfunn (og jobber nå 50% for hvert av prosjektene), vår nye medarbeider Tine Skjelstad jobber også overlappende for begge prosjektene.

I tillegg har vi fornyelser i kurslederstaben, og kurslederne våre vil snart presenteres på www.skolesjakken.no

Følg med og ta gjerne kontakt!

Mye spennende er på gang og vi gleder oss til å presentere mer av tilbudet fremover. Nettsidene våre vil oppdateres en god del fremover – følg med her og i kommende nyhetsbrev.

Spørsmål, ris, ros eller andre tilbakemeldinger? Skriv gjerne til post@skolesjakken.no eller ring oss på telefon 21 60 81 21 (Tine og Erik) eller 94 82 22 86 (Jorunn).

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

2 kommentarer til “Ny høst for SkoleSjakken”

 1. Per Morten Gravdal avatar
  Per Morten Gravdal

  Var nettopp på lærerkurs på Ganddal. Kjekt å være med på og gleder meg til del 2 av kurset.

 2. Herman Birkeland avatar
  Herman Birkeland

  Vi fra Trones Skole deltok på kurs i Slutten av Blvember, og syns det er et flott opplegg. Vi gleder oss til å sette igang med sjakk på nyåret hos oss.

  Hilsen Herman og Bård

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *