Bli med på «Lagsjakk for alle!»

Skrevet av:

I samarbeid med Ungdommens Sjakkforbund lanserer SkoleSjakken (Norges Sjakkforbund) en ny form for sjakkturnering: “Lagsjakk for alle” – en morsom og utfordrende lagturnering for barn og unge alle nivåer, med fire på hvert lag og to reserver. Få med vennene dine og bli med på denne lekne turneringen! (Og ja, det blir selvsagt premier!)

👉 Er du og vennene dine glade i sjakk, og vil bryne dere på noe litt annerledes og gøy? Eller kanskje du er den i gjengen som er mest glad i sjakk, men er gira på at vennene dine skal forstå hvor kult det er?

♟️Få dem med på denne digitale turneringen, så kan dere spille på lag sammen, uansett om én har spilt sjakk kjempelenge og tre andre er helt ferske! For å delta i denne turneringen trenger ingen å pugge åpningsteori eller å kunne alle sjakkreglene.

Praktisk informasjon:

  • Påmeldingsfrist: Fredag 10. november. 
  • Tidskontroller: 12 minutter per spiller
  • Format: Fire på lag. Det er to innbytte-/reserveplasser. Man kan da være fire, fem eller seks på laget og bytte ettersom det passer. De som er på lag spiller hver sine partier, og poengsummene til de på laget legges sammen.
  • Turneringen er digital, og foregår på SpillSjakk.no. De som melder seg på og ikke allerede har bruker på SpillSjakk, vil få tildelt bruker på SpillSjakk før turneringsstart.
  • Målgruppa er barn og unge fra 6-26 år. En mindre andel personer over 26 år, for eksempel lærere eller andre voksenpersoner, kan likevel være med for å kunne utfylle lag og samtidig ha støttefunksjon som lagleder
  • Merk at hver spiller kun kan spille på ett lag, ikke flere lag samtidig (dette gjelder også reserver). NB: Det er ikke mulig å bytte reserver (legge til helt nye spillere) underveis i turneringen.
  • Dersom dere deltar via en skoleklasse, kan dere stille med så mange lag dere kan for klassen. Det er med andre ord ikke slik at det kun er ett lag per klasse, men altså så mange lag dere får til i en klasse. 😊 
  • Turneringen er lagt opp slik at dere kan velge å kun delta på dagtid, kun på kveldstid, eller en blanding av dagtid og kveldstid. Det er opp til lagets ønsker og behov. Turneringstidene er fleksible på denne måten fordi målgruppen er barn og unge fra 6-26 år.
  • Gi beskjed senest en time før turneringen starter dersom det er frafall på laget (og det ikke er reserver), og dere ikke kan stille likevel.
  • Les mer om turneringen og se påmeldingsskjemaet på Sjakk.no!

De som melder seg på, vil få tilsendt regler og mer informasjon. Du kan også laste ned reglene som pdf allerede nå:

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *