Foto av et tekstilbanner som henger over en dørinngang på en murblokk. På tekstilbanneret er det et sjakkmønster i sort og hvit. Oppå sjakkmønstert står teksten "Rødtvedtsjakken" i store, røde bokstaver.

Groruddalsmesterskapet 2016

Skrevet av:

av Joachim Berg-Jensen

Da var det første Groruddalsmesterskapet over, og for en vellykket turnering det ble! Det ble konkurrert i gruppene 1.-2.klasse, 3.-4.klasse, 5.-6.klasse, 7.-8.klasse og 9.-10.klasse, så etter overstått dag sto det altså fem Groruddalsmestere igjen.

På lørdag 5. mars ankom SkoleSjakken på Rødtvet skole ett minutt over 11, så innledningen av turneringen og informasjon om dagen var i gang ved Aaste og Boje.

Vår egen representant på stedet ble også hentet opp og introdusert for spillere, foreldre og andre interesserte som måtte være til stede.

Ca. kl. 11.15 var 1.runde i gang, og herfra gikk det slag i slag. Det ble spilt seks runder totalt, og mellom rundene var det mange som benyttet seg av sjansen til å spille enten litt lynsjakk mot hverandre eller simultan mot SkoleSjakken.

Noen fikk også inn noen fine seire! Innimellom partiene gikk det også an å få seg en liten matbit eller noe å drikke i den fine kantina. Her var det flere frivillige damer som hadde stilt opp, så en takk sendes i den retningen også. Sjakken trenger frivillighet!

Etter at siste parti var ferdigspilt var det tid for premieutdeling, og her var det premie til alle! I denne turneringen brukte man 3-2-1-poengsystemet (3 poeng for seier, 2 for uavgjort, 1 for tap), og noen klarte å score full pott med 18 poeng. Før deltakerne fikk sine premier, fikk SkoleSjakken en flott, strikket lue overrakt som takk for innsatsen.

Deretter fikk alle deltakerne sine velfortjente premier, og Groruddalsmesterne 2016 kunne kåres!

Takk for en vel gjennomført turnering, Rødtvet Sjakk!

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *