Ny frist for påmelding til Sjakk5ern og Sjakk9ern er 31. januar.

Skrevet av:

SkoleSjakken er veldig stolte over å kunne invitere til en ny Sjakk5ern-og Sjakk9ern-sesong. I år vil turneringen for første gang skje digitalt på vår nettplattform SpillSjakk.

SpillSjakk er utviklet med spesielt hensyn til Sjakk5ern. Blant annet for å kunne videreføre det sosiale poengsystemet også digitalt. Det har også vært et viktig poeng for oss å arrangere Sjakk5ern på en plattform uten anonyme kontoer.

Arbeidet med utviklingen av SpillSjakk startet opp høsten 2019. Lite visste vi den gang at en pandemi skulle komme og tvinge så mange aktiviteter over på nett. Etter hvert som vi forstod hvilke inngrep som var nødvendige for å få kontroll på Covid19, ble innsatsen økt for å få SpillSjakk klart til årets sesong av Sjakk5ern og Sjakk9ern.

Status i dag er at hovedlogikken på plattformen er så og si ferdig. Det som gjenstår nå er i hovedsak forbedringer av navigering og andre tiltak for å øke brukervennligheten.

Med det korte varslet skolene fikk for igjen å innføre spesialtiltak mot korona, kom fristen 10. januar litt for raskt på mange lærere. Vi har derfor utsatt fristen for påmelding til 31. januar.

Alle klasser/basisgrupper som registrerer seg innen fristen mottar kostnadsfritt Sjakk5erns opplæringspakke: tilgang til ressursbank og filmbasert opplæring med praktiske øvelser.

Du kan trykke på kategorien(e) under for å lese mer om lignende temaer:


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *