Hopp til innholdet

Løs oppgaver og lær sjakk på internett

Lichess

Gratis og reklamefri spillplattform og læringsplattform. En meget god interaktiv funksjonalitet for å lære grunnleggende sjakk.

Learningchess

Læringsplattform. En interaktiv side for å lære sjakk. Oppgaver på alle nivåer og stormesterleksjoner. Gratis medlemskap med begrenset funksjonalitet eller betalende medlemskap med full funksjonalitet.

Chessity

Interaktiv side for å lære grunnleggende sjakk. Beskrivelse av siden her

Chesstempo

Nettsted med oppgaver i alle varianter. Også en spillplattform og en database med partier. Gratis medlemskap med begrenset funksjonalitet eller betalende medlemskap med full funksjonalitet.

Chessable

Læringsplattform. For mange nivåer. Åpninger, sluttspill, strategi og oppgaver. Kjøpt opp av Chess24 nylig men fortsetter som selvstendig sted.

Chess.com

Den største, 30 millioner medlemmer! (23.9.2019)

Alle former for sjakkspilling, oppgaver, videoer, turneringer, analyseverktøy, partidatabase og mye mer. Gratis medlemskap med begrenset funksjonalitet eller betalende medlemskap med full funksjonalitet.

Chess24

Spillplattform. Gode på turneringsdekning. Svært gode videoer, mange laget for klubbspillere og oppover. Gratis medlemskap med begrenset funksjonalitet eller betalende medlemskap med full funksjonalitet.